NU..

Nu sitter jag i skolan har precis gjort Natinellt prov i Engelska A skriftligt.. Det gick la sådär. Engelskan var nog bra men vi skulle skriva ett brev!? till en som vi ville hyra en lägenhet av. VAD ÄR DET !? Jag kan inte skriva brev speciellet inte om det, men mitt betyg borde inte påverkas av det !?

Så jag har gjort 1 av 2 nationella prov idag. Om en timma ska jag ha nationella i Engelska A mutligt. Bleee. Men det ska la gå bra!

Har/haft 4 prov denna veckan! Känns så där men än så länge har det gått fint, men det svåraste är ju kvar.. Ellära B! Man ska ju kunna så mycket, massa konstiga ord och benämningar och sån skit. Men ska plugga idag med. Hade prov i Projekt och Företagande igår med så.. Men det gick bra iaf! Får se vad jag får för betyg sen då!

Tisdag, !

Igår efter skolan drog jag och Björn till Garaget! Det var faktiskt kul för en gång skull, men efter ett tag tröttnar man hahah! Ne.. men det är la kul så länge folk är sociala och man inte fryser. Men folk jobbar ju och det är ju inte så varmt ute än och man har kanske inte full värme på ett garage.. Men annars är folket där roliga! Hahah fares kom förbi med.. Aja! Sen drog jag och Björn hem.. vi skulle kolla på film och mysa men vi båda bara somnade på soffan direkt! haha. Men fan va bra jag sov i natt! Gu va gott man sover omhållen av någon när man har saknat den personen! hehe. Har inte sovit så här bra på länge heh! MYYS

Genus-dag ! Gudrun skyman *tummen ner*

Måndag ; GENUSDAG i skolan!
I Måndags var det Genusdag på skolan. Helt ärligt det kändes rätt onödigt att vara i skolan den dagen.. vi gjorde inget viktigt eller nyttigt. Först kollade vi på en film som vi sedan skulle diskutera genus om och jämställdhet. Men det handla om efterblivna och hade 4 roller. Det hade ju inte ens med saken att göra. Elling hette den. Sen skulle alla till gympasalen, det var lite politiker där och så. Men jag tror inte någon fick något ur det. Själv skulle jag sitta vid ett bord med niklas så folk kunde ställa frågor om hur det var som tjej i en mansdominerat yrke. Det var ingen som fråga, det var bara dom från el som skojja! Sen skulle vi sitta där med ett kretskort och en diod och förklara hur det funka men vi kunde inte ens det för det är sånt man gör i 3an.. KUL.

Sen skulle vi lyssna på GUdrun Skyman eller vafan hon heter. Jag fatta helt ärligt inte varför hon var där. Hon var mer provoserande än 'hjälpande'. Hon ville väll ha fram ett bra budskap men hon var bara aggresiv och tjötig. Tror inte det var någon som uppskattade hennes föreläsning.

My Life, My Dream

Lena Lindroth

RSS 2.0