LIGHTS IN ALINGSÅS !

Förhoppningsvis sticker jag, Björn och Eddy till Lights in Alingsås imon! Det har ju bara öppet tills den 3:e oktorber. Och hinner vi inte med allt vi vill/ jag vill på en kväll så gäller det att vi kan åka dit igen!
 
Lights in Alingsås är väldigt stort evenemang, då konstnärer och elever klär olika miljöer, framför allt skogsmiljöer med belysning av olika slag. Detta sker varje år och själv har jag vart där två år och verkligen inte jag ångrar. En underbar promenad med verkligen mycket att titta på! Det ger mycket insperation! Och det finns inget bättre än att ta med en kamera till denna fantastiska miljön dom byggt upp!
 
SNODDA BILDER FRÅN DOMINIQUE ! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg !
 
 
 

Tips :)

Klicka på bilden för att delta i tävligen! Själv delrog jag och tipsade om Mary Kay Oil-Free Eye Makeup Remover, DIOR Diorshow Extace mascara & LÓREAL New Studio MATT & MESSY. Så tänkte att efter som jag redan skrivit om dessa produkter så kan jag lika gärna ge er chansen att vinna och tipsa er om mina favorit produkter!
 
Rengörning - Mary Kay, Oil-Free Eye Makeup Remover
Den fungerar verkligen! Har provat många olika eye makeup remover men dom flesta gör att man blir flammig i huden runt ögon och svider i ögonen. Men den här känns mer som en lindrande vätska, sminket går bort lätt och samtidigt smörjer in runt ögonen så man får len och fin hud istället för irriterad eller torr. 
 
Mascara - DIOR Diorshow Extace
Helt klart min favorit mascara! Den sticker verkligen ut från mängden och man får verkligen dröm ögonfransarna! Diorshow Extace gör ögonfransarna mörka och långa. Den tjocka borsten är perfekt för att verkligen fånga upp alla fransarna och få dom se mer naturliga ut. Många gillar också tjocka fransar och det är väldigt lätt att fixa med något extra lager mascara! Fungerar både diskret och markant beroende på appliceringen! 
 
Hårprodukt - LÓREAL PARIS New Studio MATT & MESSY
En hårprodukt som fungerar i de flesta lägen. Har man tråkigt hår är det bara spraya på lite här & var och man får en snygg, vad jag kallar det strandlook. Är håret frissigt eller statiskt är det bara spray över huvudet och dra lite i håret så rättar det till sig utan att se fett ut eller se ut som hår spray. Men det bästa med den är endå den otroliga volymen och texturen den ger. Nyduschad, halvtorkat hår och sprayen så får man fint hår och lockarna kommer fram! Jag använder den mer än ofta! 
 
(Jag har inte läst igenom och rättat och kollat så det är svenska jag har skrivit på, så hoppas det är läsbart! Och hoppas det inte låter för smörigt bara, men försökte få det låta som att jag vet vad jag snackar om, men jag är ingen makeup artist så är det bara! Dock är grejerna gryma! )
 
 

Lyx-krubb :)

Japp efter man har sprungit på en älg i skogen känner man sig inte alls lika kaxig längre. Nu blir det kolla på film och käka denna lyxmåltiden! Skruvar, köttbullar, ketschup, piripirisås & mexican spicy krydda ! ;P
 
 

My Life, My Dream

Lena Lindroth

RSS 2.0