♥ Min tro.

Dag 9 – Tråkigaste ämnet, så det blir ett kort inlägg haha! Jag är helt enkelt inte engagerad. Finns det något mer? Who cares? I live my life just the way i like it! Om det finns någon gud? Änglar? Ett liv efter? Jag orkar inte lägga ner en sekund på att ens tänka på det. Det finns inget svar, inget man kommer få veta ändå! Den dagen jag ligger inför döden kan jag börja fundera på det, annars spelar det ingen roll. Vad förändrar det? Inte ett dugg. Det ända som skulle vara härligt är att kanske tro på en bättre värld när man ska lämna alla underbara människor och minnen bakom sig!

Men jag ser verkligen upp till människor som tror på något. Även om det inte skulle finnas något så tycker jag det är fint att tro på något. Om jag skulle läsa en bok om religion? Nee. Men att lyssna på någon som tror på det när den personen talar från hjärtat, det är fint! Att man kan tro så starkt på något det inte finns något bevis på!

Folk kanske tycker dom är dumma eller konstiga för att dom tror på saker "som inte finns". Men dom som tror visar styrka, tålamod, kärlek och loyalitet. Jag tycker bara det är bra egenskaper!

Nyår / Bakis !

På fredag är det nyår och på Lördag har jag planerat att vara jävligt bakfull !

♥ Ett ögonblick.

Skulle ju följa en lista och lägga upp ett inlägg med en bestämd rubrik och innehåll.. det har la gått så där.. tror det egentligen ska vara dag 20 nu.. men här kommer ;

Dag 8 – Ett ögonblick.
Jag har lagt 1000 fina ögonblick på minnet som jag skulle kunna ta upp.. Men det får bli ett classic minne! En väldigt speciellt kväll med min underbara pojkvän! Min och Björns första kyss!

Jag och Björn sms mycket långt innan jag började gilla honom och hela vägen tills vi blev tillsammans och även då! Vi kunde sitta i samma rum och smsa små söta saker eller dumma saker till varanndra!

Vi båda gillade varandra det visste både han och jag.. Vi satt i samma soffa men i var sitt hörne och skicka skämt sms till varandra och drev lite med varandra.. Sen blev det bara gulligare och gulligare sms och allt folk bara försvann ur rummet.. Så skicka han att jag skulle hoppa närmare och att jag skulle komma och kyssa honom.. Men jag vägrade och sa att han skulle komma till mig.. Han kunde inte låt bli mig så han hoppade över till min sida och kysste mig, höll om mig, jag blev helt varm inombords! Underbart :p Men där slutade det också :D Sen blev det godnatten :) PÅ RIKTIGT :P haha 

Så klart är det inte den på bilden hahah, vem har tid eller tanke på en kamera då? haha


My Life, My Dream

Lena Lindroth

RSS 2.0