Orkar inte..

Hmm.. försöker hitta ett nytt snyggt typsnitt till min blogg, men hittar inget som passar mig. Aja. Jag har gett upp nu, ska se om jag kan fixa något lite senare!

Nu ska jag äta frukost, sen ska jag hoppa in i duschen! Hade tänk och lägga mig och sola för en gång skull men vädret var trottsigt idag och lyssnade inte alls till prognosen. Så jag vet faktiskt inte vad jag ska göra..

Måste ringa mamma och Linda sen med! :D

SHUTTER ISLAND

Ska man våga se den filmen? Jag kollade precis på trailen, den verkar gööör läskig ju! Sitter här skit skraj nu ensam i ett hus i skogen.. och om man bara blir rädd för trailern, hur ska det gå att se hela filmen? Ne skojja bara men den verkar as läskig, den måste jag bara ladda ner! Jag kommer dö, men skit samma, man kollar väll på skräck för att dom är läskiga? för att bli rädd? annars är det ju ingen mening. Då kan man ju lika gärna kolla på bambi.. fast bambi är rätt hemsk ändå.. På tal om.. kom inte ihåg hur den sluta? Kanske borde se den med snart?

Jag vill bada !

Hade tänkt att åka och bada idag, men det ser rätt grått ute! Blir så kallt i vattnet när det har regnat med! Annars hade det varit en perfekt dag för bad idag, så kunde vi hämtat upp lillebroshan och lite så! Käka glass. Men nej då. Men va konstigt på vädret sa dom att det skulle bli fint väder idag? Men sen kolla jag igen på en annan sida då skulle det vara dåligt väder nu och ordna upp sig vid 1-2 ! Får la hoppas det! Men det ska bara bli 17'c idag!! När jag kolla igår stog det 22'c! Aja man ska la inte klaga antar jag..

Hopp vill bara säga att jag har fått fler myggbett.. :@ Eller ah, som tur börjar dom andra tunna ut sig! Såg ju hemsk ut på stranden igår med mina ben! hAHah :D

 

My Life, My Dream

Lena Lindroth

RSS 2.0