Thinkin'

Vet inte om jag är så bra bloggare. De senaste inläggen har börjat med orden "förlåt för den dåliga uppdateringen", dock har jag suddat bort det på de flesta ställerna. Nae. Den bloggen jag försökt driva, kommer inte finns kvar.
 
Jag har haft en hel del följare trotts många uppehåll och många tråkiga inlägg om min vardag. Jag har haft grymt kul med bloggen och jag älskar att skriva, (och dela med mig) det är därför jag har drivit denna bloggen men nu kommer jag lägga den på is. Jag kanske gör om den, skriver om nått nytt, nått roligt, nått inspererande.! Men just nu säger jag hejdå! 
 
Kan hända att det kommer inlägg ändå, eller att jag börjar om redan imon, bara framtiden vet! 
Ciao & Tack alla som har följt mig och kommit tillbaka till min blogg! 
 
Kissses <3

THOR - THE DARK WORLD

Ikväll, eller skulle man nästan kalla det i natt?, så ska vi kolla på THOR på bio! Bion börjar inte för än klockan halv tolv. Har nog aldrig kollat på bio så sent, så man kan ju undra om man orkar hålla sig vaken? Dock verkar filmen vara grymt bra så det borde inte vara en risk. Med tanke hur bra första filmen var, lär den också vara väldigt bra.
 
Ni vet hur alla säger att uppföljaren aldrig är lika bra som den första men jag tror det är rätt överbevisat nu med Sagan om Ringen, Harry Potter, Pirates of Caribbean, mm? Det finns ingen chans att säga vilken del som var bäst! 
 
Men man borde inte ha för höga förväntningen och jag vet att det inte är en Harry Potter film, men det var väldigt bra! Och hoppas tvåan är värd min sena kväll! 
 
 

Hej ägare !

Nu har jag fått ihop min plan för det närmaste. (Hm på tal om, får komma ett inlägg om kvällen sen!) Hur som hellst. Det finns så mycket jag vill göra just nu och allt bara faller på plats. 

Det ända som inte faller på plats är min farfar, han börjar bli gammal och sjuk och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det, tråkigaste är att vi har alldeles för dålig kontakt. Men det får bli ett besök inom det närmsta! Jag älskar dig Farfar!
 
Men vad som faller på plats är att vi äntligen hittat vårat kök! Vi har "byggt" ihop det själva och det kommer bli super bra! Jag ska inte ta åt mig äran, det är Björn som gjort jobbet och han har gjort det super bra jobb! Jag har bara vart en hjälpande hand!
 
Men är det mitt kök? eller Björns? Tja, det vet vi inte än då jag ska ner till banken så fort som möjligt och prata om vad som är bäst! Antigen köpa in mig nu eller senare? Men eftersom vi jobbar på huset så blir det bara dyrare ovh dyrare och då förlorar jag pengar på att köpa in mig sen! 
 
Men nått jag kommer bli ägare till inom det närmaste är en liten mysig tomt i skogen! Dock är den inte bara min, då det är jag och min familj som delar på den! Men den kommer stå i mitt namn! 
 
Så kanske hus ägare, men åtminstone tomtägare ! 
 
Hitta ingen bild på vårat kök så det får bli en med likvärdig stil! Och har varken bild på huset eller tomten :/
 
 

My Life, My Dream

Lena Lindroth

RSS 2.0