Dagen video !

Bästa musikvideon!
HAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAH
Kan inte sluta skratta, haha, att dom ställer upp?!

VÄTSKEBRIST !


Jag mår inte alls bra idag.. Magen känns helt konstig och jag är helt yr, huvudet vill inte riktigt hänga med. Hur mycket jag än andas känns det som att jag inte får någon luft. Huvudet spänner och det känns som hela huvudet ska spricka..

Jag hatar att ha vätskebrist, kroppen orkar inte med. Jag drabbas av vätskebrist rätt ofta, eftersom jag dricker kanske max 1 glas om dagen. Inte bra. Men jag känner mig aldrig törstig. Jag tar ett glas till lunchen iskolan och till maten när jag kommer hem (om jag kommer ihåg det). Jag dricker sällan för att jag är törstigt. När jagg tränar är det sällan jag får i mig nått heller, brukar smaka på andras vatten lite, men jag har aldrig med mig eget eller tänker på det så. Jag vet att man måste dricka när man tränar, vet hur det blir annars därför dricker jag, inte för att jag känner mig värst törstig.

Förstår inte varför jag slarvar så här? Jag mår ju inte bra på det. Inte nog med allt har jag torra läppar och mina mungipor är helt spruckna så det ser ut som munsår! Men som sagt jag tänker inte på att dricka. Jag glömmer bort det. 

Jag har bestämt mig flera gånger för att alltid ha en vattenflaska i väskan och tvinga mig själv att dricka upp den, men det blir aldrig av. Försöker gå och dricka i cafet i skolan då och då men det är ju inte så ofta jag är där.

Funderade på att vänta på busshållplatsen när jag gick av bussen idag, i 50 minuter, bara för att få skjuts tillbaka (fast det bara tar en kvart, 20 min att gå). Men mådde verkligen inte bra och det kändes bara tungt och jobbigt att gå. Kändes nästan som att jag skulle svimma.

This is my problem..

My Life, My Dream

Lena Lindroth

RSS 2.0