Hääärliigt !

Mys med ÄlsklingsElin onsdag!(?) Va i lerum ett tag, träffa Linda och hade kul! Sen träffade vi Therese och Erika! Käkade lite pizza och göttade oss! MYYS

Torsdag; skulle tränat men ah. Sen drog jag hem till Björn MYS!
Tog Bacon-sprutan med, Aj fan va ont det gör i armen nu! Efter jag hade tagit den var det rätt lugnt men när jag kom hem och la mig fick jag feber :S stackars mig. Men va helt bra (förutom att det gör skit ont i armen) dagen efter! Har så jävla ont. Jag kan inte ens 'smeka' armen utan att det gör skit ont!

Fredag; Lyckad fredag!  Lelle va med mig och Elin i skolan idag, eller ah Elin! Det var riktigt jävla kul! Lelle du får följa med fler gånger! hehe. Hade Sexualkunskap HAHAHHA. Va ska dom säga som man inte redan vet ? Det ända jag lärade mig var att om man lägger en snus på ollonet får man en nikokik!! HAHAHHA. Aja. Men ballt vare ändå, alla skratta och det var ändå kul! Sen drog vi hem till Lelle! Kollade på Lelles nya katt! Sjukt söt! Sen skulle jag hem och ätaa såå.. ah. Tänkte kanske dra tillbaka men va förjävla trött och hade så jävla ont i armen! Så.. Niklas frågade om jag skulle med på fest men orkade inte det heller. Så skulle Björn och Myggan ha hemma kväll och spela data å bara ta det lungt så! Björn kom och hämta mig! Kul och träffa Ida med! Somna typ vid 00.00 men är ju vaken nu HAHA. Vakna typ vid halv 2 igen! Usch va trött jag kommer va imon, REDBULL, ja tack! haha.
Alltid lika kul och träffa mina bejbs! Och Alltid lika kul och träffa sjöviksborna! hah :)<3

Aja men nu ska jag sova, Myggan gick och la sig nu.. så alla sover nu. Bara jag vaken såå. Inge kul! Aja Godnatt folks!puss/Lee

Nytt inlägg

På onsdag nästa veckan fyller Mamma år ! Hon fyller 46 år! Vafaan ska jag ge henne dåe? Vet inte ens va hon vill ha?! Vet inte när vi ska fira henne, om hon har ens tänkt och fira det? För annars ska iaf jag och Elin (Lelle?) på fest i frölunda, Med Nicke! Har ingen anning va det är för folk, men hoppas det blir kul! Niklas känner typ 2-3 som är där såå, han vet inte riktigt heller. Hoppas det blir kul iaf.

Nu e klockan 11.11

Lite saker som måste göööras (Y), (N)

[ ] Träffa Marika, få tillbaka min väska! :P
[ ] Träffa Tony
[ ] Göra svenskan!!!
[ ] Fixa ny blogg design!
[ ] Fixa Beas blogg design me Lelle?
[ ] Städa ur min gadderob
puss/lee

heijfreaks.

Gammalbild

0a och träna igår med Connie, Elin och Lelle! Träna som faan ändå, fick rätt mycket gjort. Har träningsverk nu! Inte lika kul. Känner mig helt stel. Sen igår va jag med Björn. Helt underbart.
 
Vet inte vad jag ska göra idag, kanske ska träna idag med Linda(annars tränar jag imon) isf frågar jag kanske om Lelle och Elin ska med? Men har inte bestämmt mig än. Kanske ringer Marika eller nått, ''länge sen'' vi sågs! Måste lämna tillbaka hennes byxor som jag lånat. Och vill gärna ha min väska har känt mig helt naken utan den nu i det sista, väldigt ovant. Men ändå gött att inte släpa runt på grejer! Aja tänker inte sitta hemma idag? Har inte lust med det. Måste egentligen hem och rensa min gadderob, har huuur myyyycket kläder som hellst. Men använder nästan inget av det. Gillar inte mina 'gamla' kläder haha. Ne men det måste göras får inte plats med allt i min gadderob och byroo ens. Illa. Måste få plats för nytt med ! haha.
 
Aja. Annars vet inte vad spm händer. Imon blir det gymmet först sen Björn kanske om jag orkar?
Fredag; Leka med Björn
Lördag; Leka med Älsklingsbrudarna, Elin Ingrid Lelle ! Ska bli kul hoppas jag! Hoppas det bara inte blir dålig stämning för det pallar jag inte. Men det tror jag inte, jag ska ha kul iaf !


puss/leeMy Life, My Dream

Lena Lindroth

RSS 2.0