Svininfluensan, hääär som faan!

http://flutracker.rhizalabs.com/
 
Kollade för några dagar sen hur många som var smittade i sverige. Då var det ungefär 80 fall kanske varav 4 i västragötaland. Det tyckte jag var illa! Men kollade idag igen då var det 348 fall i sverige varav 52 fall i västa götaland... :/
Siffrorna va ändå uppdaterade den 29 juli nu så man känner ju sig lite ah...
 
Aja kan bara sääga att än så länge har det inte vart några dödsfall i sverige (Y) 
 
 
ca. 80 000 fall i nord amerika. 
ca. 27 000 fall i syd amerika.
ca. 74 000 fall i europa.
ca. 300 fall i afrika (afrika har inte resurser till att beräkna fallen)
ca. 30 000 fall i asien.
ca. 23 000 fall i australien.
 
- ca 1000 i norden. 
- ca. 66 000 fall i england. 
 
http://flutracker.rhizalabs.com/
 
puss /leee

Busschaufiiisen! <3

Vaknade 13.13 i morse, skulle med bussen 13.23 ! Jävla skit ! Aja var bara upp och klä på sig slänga ner alla sakerna i väskan! Å springa iväg. När jag kommer närmare busshållplatsen hör jag bussen och kubbar på ännu fortare. Men den hinner inte se mig, den åker förbi mig typ 10 meter ifrån mig. KUL. Men plötsligt stannar bussen i uppförsbacken. Har han kört på nått? eller va hände, tänkte jag bara! Så börjar han backa, vafan?. Aja började gå mot bussen sen fattar jag att han hade stannat för mig iaf, så sprang sista lila biten. Hoppar på 'du är sen'  okej. Tackar så mycket 'pinsaamt'. Som tur va det ingen på bussen... ..förutom dom som hade skrickit stanna. HAHA. Linda och Johan hade ropat stanna. -Oj, Skulle ni av?. Ne Lena är där, hon ska med!! HAHHAHAAHHA :) Aja tack så mycket. Tur att det finnns så underbara busschauförer, han bara skratta! :)
TACK.
 

Göteborg

Igår var jag, Connie och Lelleh i stan. Det var lönedag så hela stan var knökad med folk :/. Men köpte ändå tre nya linnen inga speciella så men ändå snygga(Y). Ett vanligt linne -vit med lila ränder, en svart tubtopp med spänt mellan brösten och en rosa''leopardfärgat'' linne! och ett diadem! Connie fick köpt två sjukt snygga kläningar! Hon var jätte fin när hon tog på sig den ena sen ! Linnea köpte en platttåg för 69:- som tidigare kostat 499:- Bra köp! (Y). 
 
Jag och Lelleh köpte även varsin leksaks-mobiltelefon i plast. Hahaha ni fattar hur töntiga vi är va! Folk skrattade sönder åt oss när vi gick med dom på stan och ringde varandra!! Connie tråkmånsen köpte ingen! ;)
 
Sen sov jag hos Lelle! Vi kollade på Brüno (N). Jag hade inga förväntningar överhuvudtaget, blev så besviken på Borat så visste att vi skulle se en skit film, men det är ju en sån film man bara måste ha sett. Men den sög iaf, ingen film jag skulle tipsa till någon, vilken idiot kommer på en sån film!? Meningslös handlig, tomma skämt, meningslös film -säger jag bara! 
 
-jag med min nya mobil !-
-Lena Lindroth -Mitt nya linne :) -
 
-Connie och Linnea- 
 
puss /leee

My Life, My Dream

Lena Lindroth

RSS 2.0