slutar om en kvart...

Har CAD nu.. slutar om en kvart ungefär. Har suttit här ett tag och inte gjort nånting.. Är redan klar med allt. Inte illa menat men fattar inte hur alla kan vara så sega? det tar inte lång tid och det är inte ens svårt, vi gör bara samma sak hela tiden!? Aja har inget att göra, men orkar inte säga till läraren en kvart innan för att få extra uppgifter.. så duktig är jag inte!!

Ska träffa Björn sen, ska ta bussen mot sjövik sen när jag slutar. Han ska få en present av mig. Skrattar bara jag tänker på det! Han ska få ett par kallingar, i konstigt tyg, turkosa med händer på rumpan ! HAHA :) vill bara se hans min! Han måste prova dom, annars tvingar jag honom! HAHA

puss/lee

Cherry Coke!

Trodde jag hade missat något.. men... http://cherrycoke.se/
hade inte det vart nice?
jag hade lätt iaf vilja smaka! :) hah.
kolla in på; http://cherrycoke.se/
 
http://cherrycoke.se/
http://cherrycoke.se/
http://cherrycoke.se/
http://cherrycoke.se/
http://cherrycoke.se/

puss/lee

Chanel fake!

Alla har ju sett ginas kopia av chanel tröjan som är så populär! Men bikbok ville också vara med. Hittade ingen bild på den men den såg ungefär ut så här; (paaintkungen! ) ska föreställa ringar!skulle aldrig ta på mig något så snarlikt. Då känns det verkligen fake! Lite wannabe drag. Skulle heldre bära en helfake som såg exakt likadan ut isåfall som dom flesta hatar. Inte för att det är min stil men..

puss/lee

My Life, My Dream

Lena Lindroth

RSS 2.0