DESIGN

har ändrat designen nu.. den är inte klar än men jobbar på den, har inte tid med bloggen så mycket. fattar inte hur folk kan va så aktiva? har dom inget liv ;) jag försöker ändå va aktiv, men det blir bara ihopp slängda fula inlägg ! haha.
aja,, ska fixa resten av designen när jag får tid.. ex strecket uppe på headern.. och maassa detaljer. hinner aldrig bli klar men får se när den bli klar :)
puss/leee

Fredag,,,

drog till allum idag efter skolan träffa Connie .) Connie ska åka till Marocco på tisdag och ska va borta i 3 veckor. kommer sakna henne sjukt mycket, så lång tid lixxom ;O I Allum köpte nya jeans, linne, troserr och strumpoor hah :I) ska sova hos connie och azzadin, så måste ju ha något och byta med ! 
 
Sen drog vi hem till dom d¨åå :) dom fira ramadan och åt massa mat, halal mat.. kanske inte direkt min smak men hade ätit innan bra det ;) hah. Kan inte med att tack nej till ''festmåltid'' annars och be om en macka? otrevligt och otacksamt tycker jag. då e de bättre å trycka i sig det ;)hah., men som sagt hade redan ätit (a). 
 
Grabbarna drog nu, så det är bara jag, Connie och hennes kompis kvar :) dom gör tårta till mig nu, såå snälla (a) heh. Medans jag tittar på Angermangment eller hur fan det stavas. bra film :)
 
ska sova snart? eller ah om några timmar. Imon blire kviberg sedan hjällbo till mormor, hon fyller år :P partyparty :P
 
 
puss/leee

LEFT4DEAD

en av världens bästa spel! i hemlighet är jag ett litet datafreak och spelfreak. Älskar spela rpg spel :) Älskar Oblivion -the elder schroll, fable, gta, halo, army of two, call of duty, fallout och Left4dead ! Ah det mesta jag provar (A). Men självklart inte för mycket av det, då blir det bara långtråkigt. förr kunde jag sitta flera dagar i streck och bara spela 24/7. 
 
Men har fastnat för Left4dead nu, lanade det i tisdags med. Så jävla nice, alla borde prova det :) fan skiter nästan ner mig ibland, blir ju fan as rädd när saker poppar upp HAH :) Men kul äre, inte svåårt heller ! 
 
gammal bild hehe :PPP
 
 
 
puss/leee

My Life, My Dream

Lena Lindroth

RSS 2.0