Dålig på att baka?

Nej, inte ordagrant. Men jag gör det aldrig.. Och har svikit min klass några gånger.. Vi har haft fredagsmys ända sen 1:a, det är 3 år. Jag har inte bakat en enda gång.. Jag har ju köpt kakor men det är inte samma grej!!

Så idag skulle jag och Björn baka Negerbollar, OCH JA DET HETER SÅ, Det är inget negativt med det!! Så Björn kom på super ideen att köra allt i mixern.. Oj va mycket själ det blev i det hela helt plötsligt.. NOT ! Tänke att man ändå vill känna att det är havregryn i? Men aja nu har jag bakat iaf!

Ska gå ut och tjuvsmaka lite..! Hoppas ingen i min klass kollar min blogg, för det är en liten överraskning :D Och skiter det sig så vill jag inte att någon ska veta hAHHAH :D Om jag skulle glömma det weller nått.. Min tur!

Shoho, Wooho!

Maj god, vad tiden går fort.
Imorgon tar jag 'bara' studenten och sen ska jag jobba 7-4 varje dag för resten av mitt liv. Tjenare eller! Hänger inte alls med på vad som händer, det går alldeles för fort för mig!! Sjukt!

Jaja, idag är sista skoldagen.. Och imon är det studenten.. Vet inte ens vad jag ska göra på lektionen.. Helt meningslöst att vara där ju! Äh, det finns väll någon dum anledning varför dom tvingar oss! 

Va och hämtade min arbetskläder igår med.. SHIT ASSÅ !!! Ah det är inte långt kvar..
Jag hänger inte alls med.. Anders har beställt massa verktyg till mig redan med ! Puuhh.. Andas.. Panik.. haha :)

My Life, My Dream

Lena Lindroth

RSS 2.0