Hääärliigt !

Mys med ÄlsklingsElin onsdag!(?) Va i lerum ett tag, träffa Linda och hade kul! Sen träffade vi Therese och Erika! Käkade lite pizza och göttade oss! MYYS

Torsdag; skulle tränat men ah. Sen drog jag hem till Björn MYS!
Tog Bacon-sprutan med, Aj fan va ont det gör i armen nu! Efter jag hade tagit den var det rätt lugnt men när jag kom hem och la mig fick jag feber :S stackars mig. Men va helt bra (förutom att det gör skit ont i armen) dagen efter! Har så jävla ont. Jag kan inte ens 'smeka' armen utan att det gör skit ont!

Fredag; Lyckad fredag!  Lelle va med mig och Elin i skolan idag, eller ah Elin! Det var riktigt jävla kul! Lelle du får följa med fler gånger! hehe. Hade Sexualkunskap HAHAHHA. Va ska dom säga som man inte redan vet ? Det ända jag lärade mig var att om man lägger en snus på ollonet får man en nikokik!! HAHAHHA. Aja. Men ballt vare ändå, alla skratta och det var ändå kul! Sen drog vi hem till Lelle! Kollade på Lelles nya katt! Sjukt söt! Sen skulle jag hem och ätaa såå.. ah. Tänkte kanske dra tillbaka men va förjävla trött och hade så jävla ont i armen! Så.. Niklas frågade om jag skulle med på fest men orkade inte det heller. Så skulle Björn och Myggan ha hemma kväll och spela data å bara ta det lungt så! Björn kom och hämta mig! Kul och träffa Ida med! Somna typ vid 00.00 men är ju vaken nu HAHA. Vakna typ vid halv 2 igen! Usch va trött jag kommer va imon, REDBULL, ja tack! haha.
Alltid lika kul och träffa mina bejbs! Och Alltid lika kul och träffa sjöviksborna! hah :)<3

Aja men nu ska jag sova, Myggan gick och la sig nu.. så alla sover nu. Bara jag vaken såå. Inge kul! Aja Godnatt folks!



puss/Lee

My Life, My Dream

Lena Lindroth

RSS 2.0