Tuff dag !

Ja, vi alla har dom! Speciellt vi tjejer, så mycket i kroppen som ställer till det. Och det värsta som finns är att man har ingen anledning att känna som man gör, men ändå gör man det. Blir så trött på mig själv. Annars hade dagen vart underbar. Borde haft det super trevlig på firman idag med kollegorna, har käkat tårta och firat Carros födelsedag mm! Och jag har byggt pumpriggar hela dagen och det är ett av de roligaste jobben jag får :)
 
 

En sekund, en evighet.

Ibland kan det vara skönt att bra stanna upp, se sig om kring, känna efter och funderar på vad man har omkring sig och i sitt liv. 
 
Idag, en helt vanlig dag, har det endå hänt mycket, små saker som man inte tänker på i vanliga fall. Dagen började med att jag vaknade upp brevid min underbara pojkvän Björn som kramade om mig! Killen jag älskar och vill leva mitt liv med. När jag går upp möter jag min katt i hallen som jamar åt mig och vill bestämt följa med mig in i duschen. En så otroligt söt, underbar och charmig katt. En vän. Sen tar jag bilnyckeln till min egna firmabil som ska in på stripsning. På jobbet möter jag mina underbara kollegor som är helt fantastiska. Vet att många säger att det är "skillnad på arbetskamrater och vänner". Har aldrig förstått mig på det. Jag spenderar en tredjedel av min dag med dessa personerna, det är klart dom betyder! Jag trivs så bra på mitt jobb, med mina arbetskamrater och min chef! Och efter jobbet träffar jag min vänner som är stört sköna, snälla och underbara! Telefonen ringer och man pratar med sin underbara familj! 
 
Vardagen är underbar! 

My Life, My Dream

Lena Lindroth

RSS 2.0