Helping Hearts

Hittade en underbar hemsida på facebook där man kan hjälpa andra som sitter pyrt till, folk som inte har det så lätt! Själv har jag levt i en sådan familj och vet hur mycket lite hjälp kan göra! Tråkigt nog sitter jag 'dåligt' till själv just nu, så kan inte göra mycket för att hjälpa! Men snart kommer lönen och man får chans att hjälpa dessa människor! Gå in och hjälp du också! 
 
Tycker det är så underbart vackert att dom har fått ihop den här sidan, jätte fint och otroligt fina männsikor som gör det här! Känns bra att kunna hjälpa folk nära också! 
 
Medans jag väntar på att pengar ska rulla in, så frågade dom om hjälp med att fixa en header till deras facebook sida! Så skickade in ett förslag! Hoppas dom gillar den! 
 
 

Wooork out

Sugen på att träna? JAPP! 
Vad ska jag göra hemma? Nu har jag ju blivit sugen på att börja träna ordentligt igen! Men då ska magen krångla.
 
Glömt och nämna passet på Life! Var och tränade i tisdags också med Connie! Följde med henne på Dancehall på hennes gym, det var grymt! Kan tänka mig att jag såg väldigt rolig ut när jag dansade med träningsverk! Dancehall är ju en mjukdans, man ska va mjuk i kroppen, jag lär ju ha sett ut som en glasspinne! Så det är planen att vi ska göra på söndag igen! Får se om det blir någon träning innan dess! 
 
Mattias frågade mig om jag skulle med till gymmet igår med, varför gjorde jag inte det? Kan vara för träningsverken från 3 pass på två dagar.. Men kanske hade mått bra idag istället! Jaja, nya tag imorgon? :)
 
 

Tjenixen !

What a day. Usch för magar, verkligen diss där.! Varför ska det vara så besvärligt att vara människa? Äta, dricka, sova, sjuk hit och dit! Ja, tröttsamt är det! Har en krångelmage så ibland är det helt hopplöst att försöka göra nått.. Aja, nu får det vara färdigt med beklagandet ! Jag har en hel dag i soffan framför mig! För att inte tala om att jag redan spenderat hela morgonen och resten av dagen här än så länge! 
 
Tacka gudarna för soffor ! 

My Life, My Dream

Lena Lindroth

RSS 2.0