Uttråkad.

Jag är redan uttråkad av att vara hemma och jag har bara varit hemma i två dagar men ändå haft en massa att göra under tiden. Det är hemskt att vara hemma när alla andra är på jobbet och man känner sig frisk. Får dåligt samvete för att jag inte jobbar, för det känns fel, när man inte mår illa, inte har feber, inte är yr. Men jag har aldrig skadat mig förut. Jag har ingen aning om hur det är att vara skadad. Det värsta jag har gjort är att tappa en nagel eller fått en blåtira (av en ölburk flygandes genom luften!). 
 
Men nu har jag en sträckt överbelastad axel med inflammation. Så imon på morgon ska jag ringa sjukgymnasten så ska jag få en tid. Vet inte hur det funkar det heller, har aldrig sett en sjukgymnast! haha.
 
+ Att jag tänkte strunta i att gå till läkaren för jag började känna mig bättre i axeln, men min chef sa att han tyckte att jag skulle ringa företagshälsovården. Så efter undersökningen sa hon att jag skulle vara hemma två veckor från jobbet. Inte alls väntat. Men känner ändå att det är så när jag använder armen. Jag blir ju helt slut direkt och får ont! 
 
Slår rekord just nu, på hur mycket jag har klarat av att skriva, så känns verkligen att jag är på bättringsvägen! Tjooho! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My Life, My Dream

Lena Lindroth

RSS 2.0