Challange!

 
Japp för det första kom det en ny kategori, Work out. Jag måste bli en nyttigare person och träna mer. Jag gymmade ett bra tag. Det var kul och kändes väldigt bra så vet inte riktigt vad som gick snett. Eller jo det vet jag, mina vänners tider passade inte mina och jag ville inte träna ensam + det är alltid folk man känner på gymmen, jag vill inte träffa andra folk när jag gymmar. Men att träna ensam ska inte vara ett probelm längre. Vill någon gå med så funkar det men annars blir det ensam. 
 
9 veckor kvar till jul - Tja, jag missade första dagen totalt! Men då hade jag inte fått detta super inspererande medelandet i brevlådan! Klicka på meddelandet för att komma till inlägget, eller bara hennes namn för att komma till bloggen!.
 
Så 9 veckor minus 1 dag, då jag åt semlor igår och drack cola. Man kan väll säga att det var ett hejdå till mina onyttiga tider. Så nu ska jag sätta igång på riktigt.
 
Skadad axel. Jag vet inte riktigt hur jag ska börja med det här, då jag inte får anstränga min trasiga arm på något vis förän jag vet hur jag får använda den efter det här, Men på måndag ska jag träffa sjukgymnasten. Och tanken är att jag ska börja träna så detta är perfekt! Frågan är om jag vågar mig ut på en cykel tills dess? Lite motionsträning? Dock kan jag knappt skriva här utan att bli trött i armen! Så vill inte göra det värre. Men provar och känns det bra så kör jag på! 
 
Men jag ska inte bara börja träna. Jag och min pojkvän har kommit in i en väldigt dålig cirkel då jag och han äter väldigt mycket godsaker, äter godis, bakar mer och vi båda älskar chips så det är väll inte till vår fördel. 
 
Så målet är att komma igång med träningen på rikitigt och hålla i det. Sluta äta gott hela tiden, bara nått litet gott på helgen. Och jag ska inte släppa till för vinter-frossan ! Glöm det!
 
Nu kör vi !Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My Life, My Dream

Lena Lindroth

RSS 2.0