Another day in hell

Jag måste ha sveriges sämsta immunförsvar! Känns som jag är lika mycket sjuk som frisk. Nae, det kanske va lite väl överdrivet. Men jag är sjuk väldigt ofta. Jag har förbättrat kost, träning och hälsa allmänt. Men det verkar inte hjälpa på mig. Däremot blir jag aldrig jätte dålig eller lika dålig som alla andra när jag blir sjuk, men så fort jag träffar någon som är lite kraslig, så blir jag smittad direkt! Grymt jobbigt. 
 
Så här är jag, förkyld igen! Jag som vart så stolt och glad att jag inte vart sjuk på väldigt lång tid. Men jaja, som tur är det under min sjukskrivning och antagligen så är det därför med! 
 
Positivit är att min arm är så mycket bättre idag! Grym känns som att jag kan komma in och jobba på torsdag! Målet är senast torsdag med tanke på att annars måste jag skicka in papper och strula med försäkringskassan för då har jag gått hemma mer än två veckor! Om inte sjukskrivning blir förlängd då, men då är det en annan sak. 
 
Nu vill jag bara bli frisk, fira Gerholt imon, fira Sara på söndag och gå till jobbet på måndag! Innan jag går till jobbet får jag öva på att lyfta mjölkpaket! Dock blir det nog inget jobb på måndag med tanke på min tid till sjukgymnasten, måste nog ha koll på vad jag gör innan jag hittar på något dumt!
 
Så det har inte blivit mycket gjort för 9 veckors utmaningen idag, hade bokat gym men hoppade över det. Men utmaningen handlade inte om att träna utan hälsan, så då gör jag ju rätt i att stanna hemma! 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My Life, My Dream

Lena Lindroth

RSS 2.0