Hej ägare !

Nu har jag fått ihop min plan för det närmaste. (Hm på tal om, får komma ett inlägg om kvällen sen!) Hur som hellst. Det finns så mycket jag vill göra just nu och allt bara faller på plats. 

Det ända som inte faller på plats är min farfar, han börjar bli gammal och sjuk och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det, tråkigaste är att vi har alldeles för dålig kontakt. Men det får bli ett besök inom det närmsta! Jag älskar dig Farfar!
 
Men vad som faller på plats är att vi äntligen hittat vårat kök! Vi har "byggt" ihop det själva och det kommer bli super bra! Jag ska inte ta åt mig äran, det är Björn som gjort jobbet och han har gjort det super bra jobb! Jag har bara vart en hjälpande hand!
 
Men är det mitt kök? eller Björns? Tja, det vet vi inte än då jag ska ner till banken så fort som möjligt och prata om vad som är bäst! Antigen köpa in mig nu eller senare? Men eftersom vi jobbar på huset så blir det bara dyrare ovh dyrare och då förlorar jag pengar på att köpa in mig sen! 
 
Men nått jag kommer bli ägare till inom det närmaste är en liten mysig tomt i skogen! Dock är den inte bara min, då det är jag och min familj som delar på den! Men den kommer stå i mitt namn! 
 
Så kanske hus ägare, men åtminstone tomtägare ! 
 
Hitta ingen bild på vårat kök så det får bli en med likvärdig stil! Och har varken bild på huset eller tomten :/
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My Life, My Dream

Lena Lindroth

RSS 2.0