Bakizz..

Idag är jag inte stark.. Men nu ska jag sätta igång med städningnen! Får se hur långt jag kommer med den dock om jag börjar må illa.. brukar bli så ibland när jag är bakiz och börjar röra mig förmycket..

Jag håller fortfarande traditionen att varje gång jag festar så kommer jag hem skadad eller ser hemsk ut. Inga blåmärken eller blåtiror denna gången.. Istället blev det ett brännmärke i ansiktet! Beaautifult :D
 

Ne jag får väll sätta igång då.. får se om de kommer bilder sen :)

Zzz..

Håller på att somna... Gick upp väldigt tidigt i morse.. Mer om det sen.. Orkar inte blogga mer :) Blir att ta en tupplur/kolla på film sen tänkte jag blogga lite & lägga upp lite bilder :)

Mensvärk..

Fyfaan. Idag är ingen bra idag.. Vi skulle vara ute hela dagen på sjön och ha det mysigt och sen tälta mm.. Men så vaknade jag klockan 7 i morse av att jag hade såån jääävla mensvärk. Fyfan.. Så det blir ut en liten sväng senare men inte mer.. blir en lugn dag. Fyfan för att vara tjej ibland.
Va helt inställd på att jag skulle lära mig åka wakeboard idag.. Men de blev inget med det. Hoppas verkligen jag mår bättre imon..
Men att sitta hemma hela dagen orkar jag inte.. Så det blir att åka och köpa en flytväst, haha ! Så kul ska jag ha det.. Får la se vad som händer..

My Life, My Dream

Lena Lindroth

RSS 2.0