Uppsats om en ko.

Hoppas verkligen ingen har missat denna då är det pinsamt ;) haha as ball & rolig :P

Yeej !

Äntligen frisk! Känns helt underbart, förutom att jag sitter hemma en lördagskväll & inte ens mitt spel funkar.. så jag umgås varken med folk eller har kul :O Kan man lyckas bättre? Men jag ska inte vara ute nu.. Behöver vara hemma så jag inte blir sjuk igen. Blir jag sjuk igen tar jag livet av mig. Skäms som ett jävla as för att jag vart borta så mycket.. inte för att jag kan hjälpa det .. men det känns ju så där!

Jaja, detta är bara ett litet tidsfördröj så roligare än så här blir det inte! Önska mig lycka till på att Diablo kommer upp igen ! ;P

Hejpådig!

Okej, när jag blir frisk ska jag börja sola & träna så ses vi på beach'en 2012 förhoppningsvis inte lika likblek ;) hah ! Eller nej jag är varken vit eller blek, jag är ljus! Kan inte ha en bikini som visar halva rumpan om jag ska vara helt .. ljus !!

Det är inte denna jag ska ha men .. en annan gång kanske.. tänkte hitta dessa lite billigare.. Det är emot min princip att köpa så lite tyg för nästan 1000 spänn.. Fast dock är det Björn som betalar.. Min b-day present :) höhö MEN ÄNDÅ! Hur kan dom ta så mycket?

My Life, My Dream

Lena Lindroth

RSS 2.0